Det var bättre förr

Hej hopp i galoschen! Har egentligen inte tid med det här, har massa som ska göras. Har många bilder som ska redigeras och göras snygga för utställing och affischer, ska fixelifixa massa grejs till vår julshow, göra klart rester i skolan och sen har jag ett omprov i matte också, plus ett privatliv som är ett dagligt och stundligt pendlande mellan ordning och kaos. Men det funkar. Man ska ju inte klaga. Tittade nyss på en sneakpeak på årets julkalender. Egentligen är jag inte så intresserad. Men alla andra är ju det. Varför är det så? Varje år blir det alltid en fet debatt om julkalendern. Onödigt egentligen. Och föresten kommer jag nog alltid hålla kvar vid min åsikt om att det var bättre förr. Jag menar vilken julkalender kan slå Mysteriet på Greveholm eller min absoluta favorit När karusellerna sover? Jaja, måste göra mig klar för en powerwalk med Agnes nu, vi hörs!

Shit vilken nostalgitripp till barndomen. Jag kommer ihåg att vi hade den inspelad på band och satt och tittade på den så ofta vi kunde. Det var verkligen bättre förr!

Wordplay

Gööööd vad gör jag uppe, jag borde ju ha gått o lagt mig klockan åtta så trött som jag är... Men vad gör man inte för att lyckas i skolan! Har suttit med en SO uppsats och Engelska film talk sen jag vet inte vad klockan var, det börjar ju fan växa mossa på mig snart. Jaja NU är jag iallafall klar och ska SOOOVA! Har haft en freeesh dag med tre timmars dans o goa grejor. Imorrn blire istället tre pass på Voicen istället för i skolan, gött!
Nu; MOOOOT SÄNGEN!!
Random... Timpiz vännen <3

lördag, ni vet?

Länge sedan! Har varit lite busy den här veckan. Haft avstamp till ett nytt projekt i skolan, agerat fotograf och i torsdags kom mina släktingar från skåne hit och bor här tills imorgon. Vi körde en dag på stan idag. Mina lantissläktingar och jag. Hittade lite secondhand fynd, som t ex den här tjocktröjan. Den är lite sportig, och så jäkla ful så att den blir lite snygg typ. Men den är väldans mysig av sig!

kan visa bättre bild någon annan gång. Måste sällskapa lite nu, puss!

It´s friday, friday gotta get down on friday jajajajajajjaja..

Goderafton!
Kom hem från skolan för någon timma sedan, har suttit och pluggat so (typ..) och pratat lite med min fina vän Lollo. Jag ska börja göra mig iordning snart; kvällens planer är middag på Wasahof och efter det 25-års fest. Läckert, fräscht, niiiizzzeee.

Ledighet när den är som bäst

Sitter här med mössa på mig och borstar tänderna. Sådär normalt liksom. Ska möta Agnes klockan tolv, vi åker till hötorget och köper biljetter till Johnny English! Yeah! Har inte varit på bio på jäääääättelänge känns det som. Nu ska jag göra iordning det sista och sen dra mig ut! Herrå!





Shake it up

Har varit en ganska chill måndag idag. Hade bild och form, ett matteprov som gick åt pipan och utvecklingssamtal.
Jag är för en gångs skull ganska duktig i skolan. Så jag kom hem nöjd idag trots det där jäkla matteprovet. Nu sitter jag och lyssanr på julmusik, klottrar lite på min bildläxa och är allmänt glad för jag är ledig imorgon! Och Agnes är också det så vi ska gå på bio. Kuligt värre!
Vi ska antagligen se den här, hihihi. Puss!

Saturday it is!

Godmorgon!
Eller ja, jag har varit uppe sen halv tio.. men godmorgon bloggen!
Mina  gullgrabbar Markus och Caique vandrade precis härifrån. Dem och Elsa sov här inatt och vi hade det jättemysigt! Ljus, rökelser, skön musik, japanmix o massa snack var det vi körde på! Ikväll ska vi åka ut till Nacka för lite party, taggat! Och dagen ska jag ägna åt mattepluggande och filmtittande. Superskönt!

Jamen vad roligt man kan ha

Ska snart ut till tyresö och fira min kusin som fyller sju. Sen blir det hem och städa och plugga. Kul lördag!!
Imorgon blir det frukost/brunch här med tjejerna och sen träffa dem andra tjejerna och mer plugg. Har ett matteprov på måndag som kan ta sig så hårt i röven! Jajaja, så här ser jag ut just nu, kul va?



TJOKKLABOLL

Gokväll säger jag här från köket!
Är i farten med att baka chokladbollar, hela lägenheten luktar mums. Var typ år och dar sen jag bakade.
Idag fick jag mitt första IG någonsin, gymnasiematten somsagt TA DIG I RÖVEN. Annars har dagen varit bra, redovisat estetiska kommuniktaionen o de gick super, tittat på danstreornas Solokväll, hängt med underbara vänner i skolan till kl 8, varit inne i ett fotolabb för första gången med sköna grabbar och mycket mer. Ojuste, inaktiverat min Facebook har jag åxå, märker redan skillnad, får sååååå mycket mer gjort!
Nej nu ska jag baka vidare, återkommer!
Ett av mina tidigare magnifika bakverk.

Timbuktu<3333333333333

Jag o Madickus sitter här hemma och väntar på Tim och Caique, så JÄÄÄÄVLA sega. Vi kollar på Så Mycket Bättre och har precis konstaterat att vi är döööökära i timbuktu. ÄLSKLING <3 <3
MANNARNAS MAN, SNYGGINGARNAS SNYGGING, VI VET INTE VART VI SKA TA VÄGEN, AAAAAAAAAHHH!!!!!!
// maddeowilma

Two Against One

Hejsan! kom hem från en sleepover hos Wilma för ett tag sen. Agnes och Wilma åkte vidare till någon hästgrej och senare ska jag och Wilma plåtas av Caique igen. Nu sitter jag och laddar över lite musik till både ipoden.
Som t.ex denna sköööning
Puss!

The Human Centipede

GODNATT säger vi här från Wilmas lya, vi har kollat skräckfilm hela natten och är väldigt äcklade just nu. Därför ska vi kolla på lite Glee och sen sova. Imorgon väntar en fullspäckad dag för mig (Wilma) och Madde vet jag iiinte vad hon ska göra! För mig blir det hoppclinic, dansföreställning, fotografering och sleepover i Farsta. Götttt, men nu ska vi sova!
Puss/ W&M
Somras

-


Sweet Monday

Hej Hej bloggen!
Ursäkta den dåliga uppdateringen från mig, men helgen tog ju ganska mycket på en. Vad kan säga om lördagen... GRYM kväll, och jaa sen vaknade  vi kl. 7 på morgonen på Centralstationen och åkte sedan hem till Tim för att sova. Haha helgalet men ett minne för liivet! Behöver nog inte säga så mycket mer. Söndagen gick ju åt att hänga lite i stan med Timpisen och hans kompisar och sen vara hemma och SOVA.
Idag har varit en jättemysig dag, super att träffa alla i skolan igen, älskar ju verkligen min klass. Haft mina ocoola teorilektioner, koreograferat lite modern dans och hoppat häst är lixom dagens grejer, Helt okej.

back to schooooool

Halloj, sitter och tittar på vakna med the voice och tar det lugnt. Börjar tio över tio så jag har lite tid på mig att slappa innan skolan. Sköönt! Så snart blir det en lång skoldag och efter det plugg. Typisk måndag. 





kör på lite rödluvanfeeling idag, med ny halsduk från Lindex.

slappy sunday

Tjo breee! Kör på hemmadag idag, har inte haft någon sådan på hela lovet så det passar bra tycker jag. Ska plugga, göra ansiktsmask, måla naglarna, städa, baka kladdkaka och lite annat småtjaffs. Härligt!

Jag och Maria i vintras

lördag

Tjosan! Idag har jag, Wilma och Tim hjälpt Caique med hans fotoläxa. Det har varit skitkul och jag är spänd på att se resultatet. Nu har jag precis ätit och ligger i sängen och kollar på en kass komedi. Imorgon är det sista dagen på höstlovet och jag har inte gjort allt som ska vara gjort tills på måndag. Det känns ju sådär. Men höstlovet har varit så jävla bra och händelserikt så jag skiter i läxorna just nu! Har verkligen hunnit med mycket det här lovet och det känns toppen! Nu blir det glass i stora lass, puss!

bye bye braceface!

Oh Dear Saturday

Godmorgon!
Detta får bli ett kort inlägg, Caique och Madde kommer snart hit, vi har lite plåtningsgrejer på G och ska snart ut på stan. Senare idag blir det middag med familjen, och kvällens planer är fortfarande lite oklara. Det står mellan bio med familjen och fest ute i Nacka med kära dansare. Så det återstår att se, men nu måste jag städa!

PUSS/W.



Dance your ass off

Nu är jag tillbaka!
Hemma, utvilad och beredd på nya äventyr, that´s me riiiiight now. Dalarna var urmysigt, kunde inte blivit en bättre resa. Gjorde massor av roliga saker, träffade jättetrevliga människor och jag upptäckte ju faktiskt ett sälle jag aldrig tidigare varit på. Första gången i Dalarna lixom. Jag lägger upp lite bilder sen!
Påvägen upp!
Jag har bara varit hemma i en och en halv dag och har redan hunnit med övernattning hos Lollo och en "överraskningskväll" med alla linje-dansare på The Voice. Jag har verkligen världens bästa dansskola, inget snack om saken. Eftersom vi är deras "små älsklingar" som de så fint kallar oss, så hade de bokat in en helkväll för bara oss. Bl.a Magdans, lindyhopp och autentisk jazz fick vi prova på. Sen fick vi tårta,bullar,kakor o saft i mängder (MUMS), och även hyra egen danssal o repa lite. Eric Saade har jag även skådat idag, och fått ett hej av....jag DOG.
Bästttttt <3

and it goes like this

Yo folks! Wazzap? Själv så väntar jag på att Jessica ska svara, jag ska träffa henne och Sabina idag. Och kanske Adrian!! Så ska göra mig iordning snart. Har ont i tänderna också. Har fått en ny tandställning eller det är två skenor som jag ska ha dygnet runt dem två första dagarna och sen bara på natten. Jag läspar när jag har på mig dem, haha. Okej, inget mer tandläkarsnack nu! Hejdå!
Lollo, Kjell och jag

RSS 2.0