.

Idag var det museum med kusiner och farmor som gällde. Sedan åt vi den godaste kebaben i stan nere i hötorgshallen och sen tog mamma och jag en liten shoppingtur. Nu sitter jag och mår sådär. Jag vet inte vad det är med mig men jag är krasslig och mår typ allmänt dåligt. Är jättetrött också. Men men. Ska upp tidigt imorgon. Ska till tandläkaren klockan nio för att ta ut tandställningen, yeeeey! Och sen under dagen ska mamma och jag shoppa mer. Måste verkligen hitta en ryggsäck, kommer ju få axelskada av att bära runt datorn i handväskan i tre år till! Ska försöka hitta någon rolig halsduk också. Nu blev det ett rörigt inlägg, hejdå!

Bättre bild på min nördoutfit från i fredags, you gotta love it, right?


vintertid, sommartid, whatever..

God morgon! Märkte nyss att klockan bara är halv tio. Jag trodde ju den var halv elva. Jag blir förvirrad av vintertid och sommatid! Jaja, ska äta frukost snart och göra mig iordning. Mamma och jag ska som sagt på skivmässa i hornstull senare idag. Härligt värre! See you later!


new shoes

Var på dinsko för några dagar sedan, egentligen skulle jag inte köpa något. Är ju inte i behov av några vinterskor än, men jag prövade dessa och tänkte att vafan dem kommer ju ta slut om jag inte köper dem nu. Så i did!

Ett par rejäla kängor i pippi långstrump stuk. 399 kronor. Blir antagligen skoinvigning imorgon eller någon dag i veckan. Nu ska jag ta ett bad för jag känner mig ofräsh och lite krasslig. imorgon blir det skivmässa, woho!

lördag

Har haft en sjukt bra lördag med mamma idag. Vi tog en second hand rundtur på söder och handlade massa gott till kvällen. Jag ställde precis in en kladdig kladdkaka i ungnen och mamma håller på att woka kyckling och grönsaker. Mums! Ikväll har Så mycket bättre premiär och det måste jag bara se! Jag älskade verkligen första säsongen och jag har svårt att tro att det här kan uppnå den nivån för mig. Men man kan ju alltid hoppas!
Nu ska jag äta middag, ciao!

nördar är vi allihopa allihopa allihopa

Idag hade vi halloween i skolan. Jag var utklädd till nörd, geek, tönt, pluggis etc. Jag trivdes som det.





passar jag inte som det också? Borde bli det på heltid.
Nu är det äntligen höstlov och jag är jätteglad! Nu ska jag äta. Hejdå!

Packapackapacka

Gokväll!
Här hemma packar jag för fullt med musiken på högsta volym! Imorgon åker jag ju på roadtripp upp till Dalarna med mina fisar Tim och Martin. Kommer bli jättejäättebra, vi har redan planerat allting o jag gillar´t! Jag och Tim har bara ett uppdrag under denna resa; att inte prata dalmååååeel, vi gör det heela tiden i skolan och det kommer bli otroligt pinsamt om vi gör det där man faktiskt pratar så. För vi suger.
Kommer hem på tisdag och redan på onsdag är en mysdag med Julia inplanerad! På torsdag ska jag försöka höra av mig till mina tjejor, var så otroligt längesen jag träffade dom så ska försöka samla dom som kan! JAG SAKNAR EEER!
Men nu ska jag packa vidare, kommer antagligen bli Madde som står för bloggningen tills på tisdag, men hare gött sålänge!
/W.


BRRRUDAR!


lillördag my ass

Hejcon bejcon! Väntar på att Grey's anatomy ska börja. Fast det är en och en halv timme kvar. Har sjukt trååååååkigt. Ska kanske plugga lite, wow det låter ju kul.
Men imorgon efter plugget ska jag träffa min käre vän Maria! Long time no see!
Och på fredag är det halloween i skolan. Man ska klä ut sig. Ingen aning om vad jag ska klä ut mig till.
Ska ta och plugga lite nu iallafall! Bye!
arkivbild

I Like How It Feels

JAG VEEET MADDE VISST E BLOGGNINGEN PÅ TOPP! :D

Jag är dock väldigt trött nu, har precis gjort klart min engelska uppsats och nu är den ivägmejlad o klar, SKÖNT. Mitt historiaprov gick vääääldigt bra idag åxå, bion var grym och jag och Fatou åt gooo mat efteråt, toppendag helt enkelt! Och så var huvudrollen i filmen typ sådär fetttttt snygg...dreggel.....
Han blir så djääävulskt mycket snyggare när han kan dansa också..


sovmorgon

Shiiiit Wilma är riktigt bra på att blogga nuförtiden alltså! Hehe jag är kanske inte lika duktig..
Har iallafall haft en hell of a lång sovmorgon idag. Jag börjar tio över ett(!) för att första lektionen är inställd. Fett sköööönt. Sitter och dricker te och äter frukt och choklad och har ingen jädra aning om vad jag ska ha på mig idag. Ska bara ha en lektion så jag funderar på att ta chillepillkläder på mig. Mystisdag!
Men ska börja göra mig iordning lite och sedan drar jag till skolan för att möta spicegirlsen och äta lunch.
Hare gött!



just nu

Footloose

Godmorgon!
Ska snart börja dra mig mot skolan, har en feet dag framför mig. Massor av dans och ett gratis biobesök, dock ett historieprov också men det räknas inte, säger vi.. Vädret ser freescht ut och jag är på topp, mot Kultis!

Zzzz..

Jag tycker faktiskt jag har blivit så mycket bättre på att blogga på sistonde, don´t you agree with me?
Jo klart ni gör! Bara det jag ville säga lixom, säger godnatt med min absoluta favoritlåt just nu!
/W.


Hello Georgeus

Goder afton alla miljarders bloggläsare, så trevligt att ha er här!
Tro det eller ej, nu på kvällen har jag vart inne i ett jeeevla pluggmode asså, har fått massor av historia gjord! Har även hunnit med en sväng ut till Enskede och ridit lite hest och träffat mina underbara Agnes och Clara. <3 Och svarta faran ska vi inte glömma, hetaste gubben i stallet!! (...) Nämen seriousssss det får bli ett kort inlägg, vill ju inte tappa plugg motivationen! Återkommer!
Dagen i stora drag:

Goodnight Bad Morning


Moves like jagger

Shit vilken fin dag det var idag, riktigt mysigt höstväder!
Jag började dagen med en fet sovmorgon (vilket jag verkligen behövde) och en gooo frukost. Jag har försökt plugga matte under hela dagen, men har kommit typ en sida haha, är verkligen inte på plugghumör idag.
Jag och mamma tog idag en liten promenix för att friska upp våra sega skallar, vi hamnade i lite affärer och ett par nya vinterkängor följde med mig hem. JAG ÄR KÄR <3 De kommer bli såå sköna att ha i vinter tror jag.
Snart ska jag ge mig på engelskan, men först bara softa lite med John Mayer i högtalarna och en kopp te (och bulle-MUMS). Personligen så ÄLSKAR jag hösten, man kan bara sitta inne och mysa dagarna i ända med gott samvete. Det gillar vi!
/W.


Körde på leopard dagen till ära!




Kommer se ut som en riktig jägare i dessa, FETT.

when I held ya

Kom precis hem från Hökarängen där Sabina bor. Vi hade sjuuuuuukt trevligt och roligt och mysigt och bara hur bra som helst. Det blev ingen filmkväll som det var tänkt, för vi hade så mycket att prata om! Vi pratade till fyra på morgonen! Och vi åt massa gott och tog massa galna bilder. Och nu är det söndag och jag är jättetrött men ja borde egentligen plugga. Men jag bara orkar inte det just nu. Orkar inte lägga ut någon bild heller. I'm sorry. Hejdåååå!

Segproppen

Ojoj sicken gårdag, nu är man nollad, insparkad och helt och hållet hemmastadd i gymnasiet! LOVLEY.
Efter skolan åkte jag, Martin, Julia och Tim hem till mig för att snabbt laga oss lite tacos (som Martin har tjatat om hela veckan) och sedan packa ihop våra grejor. Kvällen började sedan med lite förkrök ute i Solna innan vi begav oss in mot Slussen där vår inspark ägde rum. Kan ju bara säga att det var fett, förutom all JÄVLA Dubstep.. Ingen riktig dansmusik tyvär. Vi avslutade kvällen på vårat allas älskade McDonalds. Sen var det bara hem, kolla Hey Baberiba och sova. Lite kortfattat sådär. Idag har jag hunnit med att vinka av Martin på stationen, vart med på en flashmob ute i Haninge, haft gäster meeed mera. Nu ska jag äta choklad, TJING!
Haha jag och min FATOUBOOOONI igår! (no serious)
Julia sötnöt
Yeyeyeye

halliii hallåå

har precis vaknat och sitter och dricker rubicon och tittar på tv. Är sjukt seeeeeeg. Men ska börja göra mig iordning snart och packa lite, för ikväll blir det girlsnight hemma hos Sabina med några tjejer från klassen. Ska bli mycket trevligt!



snygg man är

Lovley Autumn

Okej jag ska försöka göra detta inlägg kort, är ju trött som en bäver. Hade en jättemysig dag i skolan, tre timmars dans och ett friskis o svettis pass med Lollo han jag också med. Har ätit en hel Ben & Jerrys glass och så har jag ont i huvudet. Typ livet just nu! Ska försöka sova och tagga till in för morgondagen, vet att den kommer suga.. bara teorilektioner på schemat o ch massor av plugg.. Aja vissa dagar får man väl räkna med att de blir tråkiga, även på Kulturama. Jag taggar iallafall S T Ö R T mycket till fredagen, inspark inspark inspark!!

not really

Hellow fellows!
Fick sluta några timmar tidigare idag eftersom vi va på studiebesök på medeltidsmuseet. Jag hatar medeltidsmuseet. Inte för själva medeltidsgrejen, den är ju faktiskt helt okej, det jag hatar är dem där nedrans vaxdockorna. Dem där äckliga vaxdockorna. Jag kommer drömma mardrömmar inatt. Fyfan, jag hatar vaxdockor. Vi fick iallafall sluta tidigare som sagt så jag och Mirre stack in till stan för hon skulle köpa nya jeans. Och jag fick världens habegär! Speciellt inne på bikbok. Jag får spasmer när jag går in i en butik och inser att jag inte kan få allt! Vi gick runt ett tag och pratade lite om hipster hobbits och 50-tal sen åkte jag hem för jag var trött. Stod bredvid en kändis på tunnelbanan också. Fast jag vet inte varifrån han är känd. Han är iallafall skådis. Det kanske inte ens var en kändis. Men jag vet att jag har sett han förut. På tal och kändis och skådis och allt det där så träffade ju jag och Lollo Kjell Eriksson i söndags! Vi gav honom en t-shirt och han blev nästan tårögd. Sen blev vi interjuvade och sa bara massa korkade saker. Herregud, jag skäms lite. Bara lite. Jag hoppas innerligt att ingen jag känner ser det där klippet. Nu sitter jag i köket och det spöregnar utanför. Kul. Jag som hade tänkt ta en prommis. Försöker plugga antika Grekland på engelska men fan vad jag inte orkar. Insåg precis att det här inlägget blev ganska långt och jag vill inte göra det ännu längre så hejdå. Sköt om er!

COLDPLAY


SNELA HESTEN

Schaise vilken dag, jag är trött som en prutt, och har ont i öronen..
men tävlingen gick iallafall bara bra och jag blev tredjeplacerad! KATCHIING :] Nu ligger jag här med en glass och kollar på Kalle Moreus program, gubben är ju så söt att man får dåndimpen. Funderar även på att lacka om mina kära "flagg naglar" som sakta börjar nötas bort.
Gjorda för nån vecka sen.

Love Love Love

FY SJUTTSINGEN vad jag har varit duktig nu!
Städat, skurat och dammsugit hela mitt rum, cred till mig tycker jag....typ. Sen har jag ätit massa paj och sovit men det är ju också ganska duktigt jobbat!
Idag hade vi examination i matte, satfläsk vad jag hatar gymnasiematten asså, helt sjuuukt. Längtar ju nästan tillbaka till nian och Birgit vår kära gamla lärare... Juste, påtal om det så ska jag o en annan Kultis elev, Caique,
antagligen tillbaka till gamla skolan på tisdag för att berätta om hur otroligt bra våran skola är! Kommer ju bli fett.
Random men ÅÅÅÅH vad jag älskar Stockholm.

Kjelleman

Yeeey, jag och Lollo ska träffa Kjell Eriksson på söndag och jag är fett med glad för det!
Har lite annat skoj att göra i helgen också förstås. Men nu i veckorna är det mest plugg som gäller. Men jag tänkte påbörja en del av presenten som Kjell ska få av oss. Hihihihi. Vi har ju till och med gjort en grupp till honom på facebook. Så mycket älskar vi honom. Puss på honom!

Sommar!

SEG TJEJ

Godmorgon blogggggen!
Ja jag ursäktar för den USLA uppdateringen, men det är ju faktiskt sjukt hur upptagen man blir när man börjar gymnasiet! Plugga, hinna träffa sina gamla kära vänner, hänga me de nya etc etc. Sen har man ju alldelens för mycket roligt inplanerat på helgerna också. Hinner ju för fasiken inte ens starta upp datorn! Jaja, nu är det onsdag och vi har elevhälsodag i skolan, ska ut i naturen o dansa i tre timmar, FETT? Men innan det äre en sväng förbi doktorn som gäller.
Som sagt, segsegsegtjeej..
Efter skolan blir det plugg, te drickning och gossip talk med Martin en mi casa, SÅ mysigt.
Nu måste jag dra mig, PUSS!



Den 11 oktober 2011

Hallå där! Har haft ett mycket bra liv sen senast jag skrev. Helgen var helt awesome till att börja med! Sen har jag fått reda på att tandställningen åker ut den första november (längtar!!!!) och så har jag börjat med ett helt nytt projekt i skolan som har bidragit med lite mer plugg. Men det känns faktiskt bra konstigt nog, eftersom jag inte har fått något tillfälle att plugga ihjäl mig än. Jag vet att jag kommer ångra att jag sa det här om någon vecka! Igår var jag och Hampus ute på en powerwalk eller ja det var väl snarare en promenad. Men vi ska ut idag igen. Jag vet inte riktigt varför han följer med, men han vill det så det är väl okej. Sen blir det lite plugg och dhw. Så ja, livet rullar på som vanligt.
 
Fyra tummar upp och snyggt träningsklädd för powerwalk!

formula 10.0.6

Hallojsan! Har varit en nice dag idag, inte bara för att det är kanelbullens dag utan det har varit en rolig skoldag och ikväll är det premiär för dhw. Efter skolan gick jag och mamma ut och köpte lite nödvändigheter till mig också. Som t.e.x dessa hudprodukter från formula 10.0.6. Jag vet att både Wilma och Maria använder so totally clean och dem verkar helnöjda, jag gjorde lite research också och dem har fått väldigt bra recensioner från alla håll och kanter. Jag är bara rädd att jag kommer överanvända dem och min känsliga hud kommer få ta smällen. Men jag tror det blir bra! Nu blir det en kopp te och experimentering i photoshop cs5 som min bildlärare tankade ner till min dator igår. Kuligt värre!
 

lucky biatch

Jag rev just ner gardinstången i köket. Heja mig! Kan det vara ett tecken på att oktober kommer bli en dålig månad för mig? I hope not. Strunt samma, idag är det lördag och jag börjar dagen med ansiktsmask som en äkta bloggare gör!
 
prettyface

RSS 2.0