Skåne calling

Jag har fullt upp med att packa just nu. Ska nämligen åka iväg på semester redan ikväll! Vi ska börja med en liten tripp till ullared, woho! där har jag aldrig varit så det ska bli brutalt nice! Sedan lever vi lantliv hos min gudmor i skåne med hästar, skog och hela fadderuttan. Vet inte riktigt när jag kommer hem men om ungefär en vecka sisådär. Kommer inte blogga under den tiden och jag har ingen aning om när Wilma kommer hem. Men ni får gladeligen vänta. så det så. Ha det bäst allesammans!

Maria och jag i fina skåneland i början av sommaren

Hallå där!

Ni kanske möjligtvis undrar varför i hela friden Wilma inte bloggar något? Hon är ju faktiskt i Sverige nu, fast ute på sitt landställe. Tråkigt nog glömde hon sitt intenet hemma. Så kan det gå! Men nu kan vi iallafall släppa alla hemska tankar på att hon blivit slukad av en älg, eller en björn, eller något annat otäckt som finns där ute i skogen. Hon ville iallafall att jag skulle hälsa att hon plockar körsbär och äpplen och springer genom vattenspridare. Hon lever lantliv dagarna i ända det vill säga.
Nu har jag lite och göra, återkommer senare! 
Jag och Maria på dramatentrappan igår med varsin capoccino cooler.

braids

Väntar just nu på att Maria, Matilda och Linda ska bli klara för lite fika och ja, jag vet inte riktigt vad vi ska göra  mer men vi hittar nog på något.



Gjorde något annorlunda med håret idag. Två flätor som jag satte fast på huvudet typ.

26 juli 2011

Ska snart bege mig mot slussen där jag ska möta upp Maria, sedan åker vi till grönan för att se Lisa Miskovsky.
Kuligt värre! Måste käka något nu, ciao!



jag vet. Roliga jag kör svart på svart och lite smycken.


hejsan hoppsan

Jag vaknade för en halvtimme sedan av Marias sms "ska vi gå ut och powerwalka klockan två?" såklart vi ska och tack Maria för att du väckte mig, annars skulle jag väl ligga i sängen tills det börjar växa mossa på mig. Men nu är jag uppe! Sitter och läser och tänker göra något att äta. Sen ikväll blir det konsert på grönan igen!







Såhär ser jag ut just nu, sitter med mitt brutalt fräna täcke och myser.

pretty monday

Mycket bra måndag idag! Dagen inledes med lunch på Tacobar med Maria och Matilda, Därefter lite shopping, och när vi stod inne på h&m och checkade rean så ringer Manfred och frågar om vi ska på Eric Gadd på grönan ikväll. "Heliga göta petter är det idag?!" jag hade helt glömt det. Manfred och Albin orkade inte åka till Stockholm för att göra oss sällskap, men det var mycket trevligt ändå! Även fast resten av publiken bestod av smålulliga 40plussare. Kvällen avslutades med en sen middag på mcdonalds, katjing!

Matilda och jag på Tacobar idag

klippt och klart




Mitt uppdrag är avklarat. Nu har jag klippt dem vita jeansen till shorts. Dem blev minsann rätt schyssta!

This fucking guy was so fucking weird. He asked me if I was fucking insane

Var nyss ute på en powerwalk med Maria. När jag kom hem väntade en stor bit äppelpaj med vaniljsås på mig som räknade med att jag skulle äta upp den. Det gjorde jag ju också, såklart? Men vadå jag tycker det var en bra stabilitet mellan nyttigt och onyttigt. På tal om vaniljsås, det måste vara något av det godaste som finns! Jag skulle kunna livnära mig på det. Typ kom hem till mig på middag, till fördrink blir det vaniljsås, förrätt vaniljsås, varmrätt.. öööh varm vaniljsås? Gissa vad det blir till efterrätt! coolt eller vad?!
Tappad i golvet när jag va liten sa du? Jo, lite kanske.
 

White Levis

Har velat ha ett par vita shorts sedan jag såg Angelica blick bära ett par från H&Ms Conscious Collection. Och jajamensan, det är helt galet vad man kan hitta på vinden!





Ett par riktiga Levis jeans från det ljuva 80talet. Dem är höga i midjan och nästan helt orörda. Det är alltså en av mammas mångåriga kvarlevor från förr. Dem kommer bli perfekta shorts! Snarast möjligen kommer jag alltså gå runt med en levisstjärt i vitt!


Angelica Blick i vita shorts från H&Ms Conscious Collection.

pray for Norway

Fasen vad bedrövligt, det här med Norge. Så fort man sätter på tvn får man höra nya dödssiffror och se bilder på anhöriga som brister i gråt, och man kan inte göra ett skit. Det är så frustrerande. Jag har visat mitt stöd genom att gå med i ett antal facebookgrupper och tänt ett ljus. Det är väl det enda man kan göra vid det här laget. Nej, jag ska försöka tänka på annat nu. Hörs

They tried to make me go to rehab


R.I.P Amy Winehouse 1983 - 2011



lite ordbajs

Ni vet sådan där onödig fakta som man egentligen inte borde veta? Som man hört någon gång på något tvprogram på discovery typ och efter det så blir det kvar i huvudet livet ut. Sådant har jag mycket av. Jag kan dela med mig lite; Visste ni att sköldpaddor kan andas genom rumpan? Eller att 4000 människor skadas av tekannor varje år? Eller att alla isbjörnar är vänsterhänta? Eller att det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet? Varför är det endast denna oviktiga information som fastnar i hjärnan men inte betydelsefulla saker så som andra världskrigets händelseförlopp eller kungens fullständiga namn?
Det var dagens djupa tanke typ.



hejsan

vackert väder i Stockholm idag.. öööhm. Har haft en stillsam dag, bakat en suverän kladdkaka och lidit av en förbaskad träningsverk i rumpan från min och Marias powerwalk igår. Men visst är det härligt när man känner att skinkorna slitit så hårt så att man inte kan sitta ner!

flaten igår

.

Hej! Jag hade en superduperdunderbra kväll med Wilma och Maria på allsång på skansen igår! Vi skrålade med ända från tårna. Wilma har ju skrivit vad resten av kvällen bestod av så jag behöver väl inte dra den historien igen. Idag då, jag och Maria for in till stan tidigt för lite shopping och sedan tog vi bussen ut till flatenbadet för sol och bad. Om några timmar tänkte vi gå ut och ta en powerwalk. Om jag hittar några förbaskade jumpaskor någonstans här förstås!











bilder från igår. Bästaste tjejerna!

Dancing

OHMAAAY jag är som en femåring, orkar inte sitta stilla! Jag är så dans taggad så jag vet inte vad. Önskar man kunde köra replay på mitt dansläger, det var grymt. 5 timmars dans om dagen, gah jag var i himlen. Det är väl bara att vänta några veckor nu då tills Ung08 och The Voice kommer, typiska tillfällen att skaka rumpa på! Och ja man kan ju säga att jag längtar tills att börja skolan..dansklasser typ varje daag! Living the dreeam!
Denna låt är min dans älskling just nu!

Back on track

God eftermiddag!

Nu är jag hemma i sverige igen och ska köra igång med bloggandet på riktigt! Jag hade det riktigt bra i Kroatien och det kommer komma upp massor av bilder här på bloggen inom kort, så håll utkik! Jag kom somsagt hem igår morse, och till min egen förvåning körde jag all in första dagen hemma. Jag hade tänkt mig en dag med sängliggande och tv tittande men icke. Istället blev det en heldag med mina kära kära vänner Madde och Maria (som jag inte träffat på alldelens för länge!) och vi besökte Allsång på Skansen! MYYS. Därefter fick vi en gratistripp in på Gröna Lund, vem tackar nej till det lixom? Inte vi iallafall, och det blev en superkväll! Idag åker jag till landet och packningen är i full gång. Mina kära kusiner kommer ner om några dagar och då blir det partyparty! Har en smula bråttom nu så återkommer senare!
Tjing!
Packning i mängder.
Dagens väldigt neutrala slapp outfit!

Örhängen - Kroatien
Virkat linne - Hemmagjort
Jeansshorts - H&M

God morgon

Inleder dygnet med lite älskvärd musik av Buffalo Springfield

Hallå där

Förlåt, jag måste helt och hållet glömt bort att en blogg skriver ju faktiskt inte sig själv. Hur som haver, jag ska försöka summera dagen. Eller igårkväll och idag. Harry Potter var självklart satans bra, men det var förmodlingen ingen som hade räknat med något annat? Efteråt blev det ytterligare en film i Marias säng, The Omen. Mycket bra film! Vi vaknade upp sent idag men var kvickt på fötterna och ut i solen. Jag letade efter lite nya böcker men olyckligtvis hittade jag inga. Vi invigde det nya Waynes coffee, och bestämde oss för att gå på allsång på skansen imorgon. Två veckor i rad. Efter imorgon måste jag ju räknas som stammis?

jag igår

Maria idag

Hello Harry

Jag har haft en toppenfin dag med Maria, och vet ni vad? Håll i hatten nu brödrer och systrar, jag ska se Harry Potter ikväll! Det är hemskt fånigt och skamligt att det känns som det största och mest life changing adventure ever att se den sista Harry Potter filmen. Men det är verkligen med skräckblandad förtjusning som jag sätter mig i biosalongen ikväll, för töntigt eller ej det känns lite som slutet på barndomen typ. Maria gör mig givetvis sällskap och därefter sover jag hos henne, awesome! Nu pyser jag, sisten dit är en mugglare!

dagens








Tunika från mammas garderob, jeansshorts secondhand, väska från Thailand och converse.

typ så.

Är i full gång med att göra mig iordning. Idag har det planerats en toppendag med Maria! Det ska bli så roligt att träffa henne igen! Vi ska försöka få biljetter till Harry Potter ikväll också! Brutalt nice.
 
just nu


den sextonde juli tvåtusenelva

Dagens väder är ju inte speciellt roande precis. Men det besvärar minsann inte mig däremot tycker jag förbaskat synd om de människor som är lediga nu och tänkte "Äntligen helg! Nu ska det badas och jädrar va brun jag ska bli!". tjisan där fick ni! Ett hotfullt molntäcke och inte en enda solstråle i sikte, ha! Nej nu ska jag inte vara elak. Varför är jag så elak?

Så även om solen fullkomligt lyser med sin frånvaro (det där lät så fel) känner jag ändå osannolika sommarkänslor när jag ser den här bilden. Maria och jag nere i skåne, på stranden. Och hon är påväg hem idag! Äntligen! Nej nu blir det dammsugning. Puss!


byxdress

Va precis inne i stan en snabbis med mamma. Mest för att kolla lite reor, och inne på hm hittade jag denna tjusiga sak. Har velat ha en byxdress under en lång tid men varenda en jag har provat har sett ut som någon sorts bananer i pyjamas typ. Men den här är i lite finare tyg och ser därför lite festligare ut. 75 kronor gav jag för den!





jo tack, stökig bakgrund.

fredag och svar på tal

Kom nyligen hem från en fika på waynes med Matilda. Blåbär och vanilj cheesecake mums! Däremot fick jag kolossala skoskav av mina ballerinaskor! På tal om skor var de någon som ville veta vart mina fakepistols kommer ifrån. Jag har verkligen ingen aning om vad skobutiken kan tänkas heta (Det var nämligen min mamma som drog med mig dit) men den ligger precis bredvid bion victoria på södermalm, en väldigt liten butik men med en stor mängd billiga skor.

I am just saying

Jag har gjort vissa kungliga noteringar under min kväll:





sliten chey

Jag har inte åstadkommit ett dyft sedan jag slog upp ögonen imorse. Snart har mitt rövfläsk börjat forma sig efter soffan och inte tvärt om, då är det något riktigt fel. Dagens outfit är inte heller mycket att hänga i julgranen, pyjamasbyxor från tvättkorgen och en smutsig hårman som jag har lust att klippa av just nu. Jag måste göra nånting snarast! Jag får panikkänslor av att ha tråkigt!





.




morgonens irritationsmoment: tjejer som pratar bebisspråk. skott-i-pannan.







just nu vill jag..

få ett par nya hörlurar skänkta från himlen, ha världens bästa självdisciplin, att någon berättar för mig exakt vad jag bör göra här i livet, grilla marshmallows över en lägereld á la eva och adam, se Harry Potter and the deathly hallows del 2, att alla ska komma hem från sina semestrar! Och så vill jag sova, så nu ska jag göra det.


work in progress

Det var ett tag sedan jag tecknade något. Alla intagningsprov tog lusten ifrån mig så att säga.
Men idag så kände jag för att fatta pennan och kludda lite.



Vackra kvinnor blir allt som oftast bra motiv. Så den förtjusande Angelina Jolie blev det.

om sanningen ska fram

Vilken härlig kväll! Även fast mina ben och fötter tagit en del stryk så var det värt det. Det gör jag om kan jag säga! Nu är jag trött och tänker bara ta det lugnt.
Jag, Eric Amarillo och Hanna idag!

Stockholm i mitt hjärta lalala

Om så där en timme ska jag röra mig mot skansen, väl där ska jag möta upp Hanna. Vi ska gå på nog den mest svenska-sommar-grejen som existerar, allsång på skansen såklart! Ikväll är nämligen inte enbart Veronica Maggio där utan också Eric Amarillo! Gaah! Vi ska försöka komma så långt fram som möjligt och kanske kanske synas lite i tv. Så håll utkik.





Den här bilden var jag tvungen att ha med för den var sådär härligt oförberedd


Mycket enkel utstyrsel idag och håret orkar man ju bara inte.


promenix

Tänkte ta en liten kvällstur på söder bara. Ska ringa Maria också och prata prata prata om alltsammans som skett sen senast!

11 juli 2011

Hejcon bejcon! Kom alldeles precis hem från en trivsam fika och gångtur med Linda och Matilda. Ja, det är nog sunt att sällskapa med människor från sin egen tidsperiod emellanåt om man säger så.
Såhär såg jag ut idag





Nu ska jag gå och göra plus minus noll, inte ett dyft rättare sagt.

Mona lisa's smile

Insåg nyss att filmen Mona Lisas leende visas på tv ikväll. Fantastiskt hänförande film. Jag älskar den! Alla som inte sett den, se den!





höstskor

Äntligen har jag funnit ett par rediga gummistövlar! Dem är från märket Duffy och lämpar sig oklanderligt i regnrusk. Köpte också ett par fake pistols i skinn, hyser ofantlig skokärlek till dem! Ja, höstgarderoben blev nyss en aning påfylld om man säger så.









ut och åka

 

now that i´m real how does it feel?

Hej där! Jag vet inte vad som hände igår, men hela dagen gick upp i rök. Samma sak idag och nu är de lördag kväll och jag är oerhört trött. Har lust att gå och sova snart. Japp, Sååååå intressant och underhållande var det. Men man kan ju inte vara en supermänniska alla dagar i veckan.







Fina bilder från Skåne.

gleegleegleegleegleegleegleegleegleeglee

Jag har kommit att bli ett gleetard. Jag är fullkomligt manisk. Existerar det några möten för sånt? Anonyma gleetards. "Hej jag heter madicken, jag är ett gleetard." Jag har börjat använda ord också, gleetastic, gleesus, gleelicious etc etc. I'm gleeking out! Nu ska jag titta på Glee.

idag är det torsdag

Hej! Sitter hemma och mår lite halvt om halvt. Jag måste fått solsting eller något. Jag mår illa och är alldeles vimsig. Men vet ni vad? I detta ögonblick tuggar jag på mitt första tuggummi sedan tandställningen sattes in. Och vet ni vad? (igen) Det fungerar alldeles utmärkt! Det var typ allt. Hur stort informationsflöde blev det här egentligen? Nada.

Jag och Wilma


Heidå Heidå

Gokväll!
Nu har vi fixat det sista och imorgonbitti klockan åtta tar vi vårat pick och pack och åker. Jag är PEPPAD som en pepparkvarn! Ska verkligen bli så skönt att komma bort från Sverige ett litet tag (det var ju trots allt över ett år sedan jag var utomlands sist...) Så ja, det här gillas och nu är det bara att gå och lägga sig, TJING!
Haha, en liten bild på stället där vi ska bo.

Debut!

HEJSAN BLOGGEN!
(Vad sorgligt det känns att jag sitter och pratar med min egen blogg...) Anyway, det här är mitt första inlägg! Madde har ju skött det mesta och kommer nog få göra det ett tag framöver också, eftersom jag åker utomlands imorgon! När jag kommer hem ska jag försöka få fart på bloggandet, det kan jag lova! Iallafall, just nu ligger det resväskor och kläder i vartenda hörn av lägenheten och packningen är i full gång. Min käre moder fyller ju år så vi tar oss en tripp ner till Kroatien, ska bli ytterst trevligt! Så packa är dagens uppgift, men jag kommer försöka slänga in ett till inlägg innan jag åker!
Tjing sålänge!/ Wilma
Seeerious me!

Alice Cooper bilder












Lite bilder från igår som jag stal från Agnes facebook. Ett minne för livet helt klart!

så kan de gå

Mors. Måste inleda med att meddela att Alice Cooper var fullkomligt jävla unbelievable superduper awesome!
En av mina främsta konsertupplevelser någonsin! Sådär. Nu är det sagt och jag kan sluta tänka på det. (Nej det kan jag inte.) Efter konserten sov jag och Agnes hemma hos Hanna. Vi vaknade inte förens klockan tolv och ända sedan dess har jag varit fullständigt segsliten i huvudet. That's all for now!


Holy macaroni

Hejcon Bejcon! Med poison och School's Out inpräntade i hjärnbalken drar jag snart hem till Agnes och sminkar ögonen svarta. Vi ska bli rockiga brudar! Sedan möter vi upp Manfred och Albin och åker till grönan.
Det här kommer bli awesome!





Så ser man ut. Lite rockigt är det väl?


poison

morsning! Det har varit en oerhört lugn söndag för min del. Har varit på jakt efter ett par gummistövlar men de hittade jag inga. Sen blev det några timmars sömn på soffan. Shit vilket liv jag vet. för närvarande sitter jag och lyssnar på Alice Cooper och förbereder mig mentalt inför imorgon. De gamla gubbskrället ska ju minsann spela på grönan och jag och några fina vänner ska dit. Det kommer bli fullkomligt jävla fantastiskt!

handywoman

Införskaffade mig lite fjädrar på panduro igår som jag därefter montera ihop tillsammans med något litet krimskrams som jag hittade hemma. Skåda så tjusigt det kom att bli.



Nu ska jag ut i solen, kram!

the key of awesome


Dator, kylig läskeblask och den oerhört förtjusande Marge på dumburken. mycket behaglig fredagskväll!

shoppingfredag

Hallå där. Tänkte åskådliggöra mina magnifika fynd som utan minsta betänklighet fick göra sällskap hem från skärholmen centrum idag.

Ett par shorts som möjligtvis inte ser mycket ut för världen med sin osmakliga längd. Men det ska jag nog kunna ordna med en sax! 30 kr från myrorna



Mörkblå chinos ursprungligen från att. Men dem införskaffades på myrorna för ynka 45 svenska kronor

En Übersöt liten poncho från gina T. 150 kronor på rea.
kramar/ Madicken

RSS 2.0