brassa brassa mandelmassa

Tja! Ligger i sängen och äter banansorbet. (visst är det weird? Man har typ aldrig hört om banansorbet förut. Men det är gott, jag lovar!) Det är en massa småsaker som nöter ner min lilla hjärna just nu. Typ som att jag inte kommer gå på rockbjörnen ikväll. Och att jag borde städa mitt rum för det ser ut som jag vet inte vad. Och att jag håller på att bli förkyld. Och att jag är rastlös. Och att jag borde skriva en grej till skolan som handlar om hälsa, men hälsa ger mig ångest för jag är inte direkt någon hälsoperson. Och att Patti Smith har konsert ikväll och jag ska inte gå, och jag vet inte om det kommer en till chans att se henne live. Jag ska försöka hitta på något kul nu. Vi hörs när vi hörs!

to cool for school

Nattsnack

Godkväll!
Jag sitter för tillfället och pratar i telefon med Maria the man! Det är yyytterst trevligt! Idag har vart en kulig men jobbig dag! Har dansat rumpen av mig och har även fått klara planer för hur mitt personliga "dansschema" kommer att se ut det närmsta året! SÅ JÄVLA TAGG! Skolan ägde ( som vanligt ) och jag längtar redan efter morgondaagen! Imorgon är även lite shopping och en sväng till grönan inplanerat, kommer bli awzm! Nu är det dags för sängen, puss!
MARIA <3

Walk on the wild side

Long time no see, dudes and dudettes. Igår hade jag en underbar fredagkväll med Bo kaspers på grönan. Jag insåg att jag har en likadan bas som Michael malmgren, basisten i Bo kaspers alltså. Insåg också att jag aldrig spelar på den, den bara står och samlar damm och ser fin ut. What a lot of waste, right? Jag borde typ börja spela på den. Iallafall, idag vet jag inte vad som händer. Ska fixa lite på mitt skissblock. Kanske träffa vänner och så är jag jättesugen på att se en bra film.

Mjukis torsdag

Godkväll!
Mitt internet har bestämt sig för att chilla gunilla och funkar typ inte. Eller ja, nu funkar det igen! De senaste dagarna har det ju dock inte blivit så mycket bloggning.. SÅRI! Idag var det mysdag i skolan, mjukis torsdag som vi så fint kallar det! Alla glider runt i mjukiskläder = underbart! Sen efter vår sista och roligaste lektion (baletten) drog vi dansare in till city för att kirra lite trikåer,balettskor mm. Efter det blev det fika längst upp på Kulturhusets tak med mysiga människor! Ja och efter det ÄNNU mer fika hemma hos min älskade Maria med Madde och Agnes som sällskap. MYS. Nu ska jag slå på tv:n och glutta lite på Jersey Shore (Väärldens mest meningslösa och bästa program)
Puss/W
Skåne i somras..saknar!

dip dye

Är det inte rätt fränt ändå?









/M

Because The Night

Hej hopp! Har haft det busy med skolan den här veckan. Men det är roligt so far! Hade första bildlektionen idag. eller första passion timmarna som det kallas på frys. blev väldigt taggad! Härligt folk överallt iallafall. Och god mat, och fetans softa lärare! Mina planer för ikväll, hmm.. se parlamentet. haha. Och mamma och jag ska smyga ut och försöka få hem en av dem där snygga affischerna på Patti Smith. Hon kommer ju till sverige for god's sake! Men en biljett kostar 2695 kr så vi nöjer oss med en affisch.



Sweet Sixteen

Godmorgen alla!
Todays ma birrrrthday and Im happy! Dock sänker det fula vädret mitt humör en aning, jag är ju så otroligt lättpåverkad av vädret.. Men bara jag tar mig iväg till skolan kommer det säkert kännas bättre! Kulturama, (som jag nu går på) är typ den mysigaste skolan jag har varit på. Och jag har kommit på att jag kan kalla den för Kultis, fattar du AGNES SAHLIN AXELSSON jag kan kalla den KULTIS!!! underbart...
Nej nu ska jag sluta pladdra och dra mig iväg, idag väntar både idrott och balett = TAGGGAAA!!
Puss bloggääähn!
En ett år gammal bild på mig och Karro, liiite har man förändrats..

panic at the disco

Kissar snart i brallan. Det är min första skoldag i en helt ny skola idag. Jag hoppas på en bra klass med roliga människor, bra lärare, bra shema och god skolmat, amen.



Härlig låt som spelades flitigt under den senaste trippen till skåne med Mamma och bror. Sommar 2011, du är redan saknad.


Lollo är här.

Jag är Wilmas husalf/sexslav. Sånt är livet.
Idag var vi på The Voice fyffan vad bra det var! Wilma dansade så jävla bra! Helt underbart att se henne dansa på scenen. Jag, Madde och Agnes träffade Kjell, typ höjdpunkten i mitt liv. Jag fick en bild med honom också, helt underbart! Och en kram var fick vi, är han inte världens bästa människa?
Dessutom lyckades jag "ohaffa" med en snygg kille. Han var sööööt, men sånt är livet. Ibland går man misste om snygga killar...
Men Kjell gick vi inte misste om, världens bästa!
Anledningen till att vi fortfarande är vakna eftersom att vi satt jättelänge och försökte göra mig till Wilmas husalf/sexslav på Facebook men det funkar inte... Men sånt är livet.
Lollo

FÖRLÅT

Gösh vad ni måste tycka jag är dålig på att uppdatera, och ja det är delvis sant men mitt internet har ju åxå varit paj så.. men iaf!, nu håller jag på att göra mig iordning, det är dags att dra in till kungsan och skaka lite ruumpaaahh! So long guys!

I've got the moves like jagger

Satan vad kul vi hade igår! Helt stört. Så jävla värt pengarna! Dansade galet och fick lite skador men det var det värt! Nu måste jag göra mig iordning för voice11. Måste dit trots vädret. Dels för att det har kommit att bli en tradition och dels för att Wilma ska dansa bakom JeanBanan! Jag vet. Mina vänner är coola. Men vad ska man göra liksom?

mitt knä. Helt mörbultat efter igår.


Men jag tar det coolt.


fredag

Shit pommes frites vad mysig sommarbion va igår! Det var jag, Maria, Agnes, Wilma, Hanna och Lollo. Vi åt massvis med popcorn och hade det trevligt! Idag ska jag och Maria in till stan för hon ska köpa lite grejer och sen ikväll blir det ung08 festen med Maria och Wilma. Kuligt värre!
Trashade som sagt ett par jeans för några dagar sedan. Fast jag tror kanske att jag ska trasha dem ännu mer. Men dem får iallafall bidra till dagens outfit.





shooo leeen!

Kom precis hem från Maria efter en sleepover som var brutalt jäkla nice. Vi kollade på våran älsklingsfilm frostbiten och åt gelehallon. Och nu är det redan torsdag. Hittils har veckan varit så himlans rolig och härlig och det kommer den fortsätta att vara också! Ikväll blir det utebio i rålis med tjejerna och lite picknick, imorgon blir det ung 08 festen med Maria och Wilma + sleepover hos Maria igen tror jag, och på lördag blir det voice 11 i kungsan. Skön sista sommarlovsvecka liksom? Nu ska jag börja fixa pastasallad tills ikväll. Tjing tjong!


trashed jeans

Hittade två par jeans som var näst intill idenstiska i garderoben. Båda är från gina tricot och jag har bara haft dem på mig några enstaka gånger. Därför är jag riktigt sugen på att ta fram sanpapper och slita ett par av dem. Slitna jeans är ju riktigt snyggt! Vi får väl se om jag lyckas.



SOLO

När jag är mitt uppe i att städa garderoben så damp den sprillans nya solo ner i brevlådan. Då blidde man glad.




Man fick med en mascara och libresse nya tamponger.. haha ni vet spotifyreklamen? Jag hade världens sämsta hårdag ever! Så jag klippte av mig håret shoofff! Jag klippte av mig håret! Men det blev rätt bra faktiskt. Haha.

perfect day

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag börjar skolan. Och trots det så mår jag väldigt bra. Är det något fel på mig? Eller är det kanske bara för att dagen började med sjukt goda amerikanska pannkakor som min bror och jag gjorde? Eller är det för att jag tror eller rättare sagt vet att den här sista veckan kommer bli en hejdundrande vecka? Eller för att jag inte behöver ha ångest för att jag inte är ute i solen idag, för det finns ändå ingen sol?





Brunch för några timmar sedan. Mums!

I just came to say hello

God....natt?
Jaag är trött som en apa, har dansat skiten ur mina ben men är nöjd o glad ändå. Jag fick reda på idag att jag kom in i The Voice Training Team, KATCHIIING! Imorgon blire det Grönis skönis för min del, underbart som vanligt! jajaja nu måste jag sova, Pöss!
Zzzzzommar.

drag me to hell

Här ligger jag och har ont i rumpan efter Marias och min powerwalk tidigare idag. Men snart börjar skräckisen drag me to hell på tv11. Den måste man ju bara se! Imorgon vet jag inte vad som händer men måste försöka städa garderoben iallafall! Tjing! /M


Disco fever

HÄLLÖJ!

Vi har precis käkat och nu ligger vi och kollar på tv, fett mätta. Om en timma ska jag möta Frida i slussen för att sedan dra till The Voice som har öppet hus och gratis dansklasser idag! Ska även försöka få med mej Madde, haha om det går vill säga.. Nä nu ska jag byta om och tagga igång, PUSS!



M U M S

typ såhär bra har vi det.

Det var jättelänge sedan det skrevs ett ord på den här bloggen känns det som. Jag sitter hemma hos Wilma med Maria och Wilma och målar naglarna. Lollo åkte hem för några timmar sedan. Igår va en grym dag!
Den började med shopping och slutade med scandinavian super jam i vitabergsparken och sen midnattsloppet. Och idag chillar vi bara tror jag. Härligt! Nu ska jag hjälpa Wilma att måla naglarna. Herrå! 

friday

Tja! Idag har jag inte gjort mycket, slappat kollat på film och ätit makaroner. Men ikväll ska jag träffa Matilda. Jag vet inte vad vi ska göra. Jag är iallafall helt luspank, och det kommer man inte långt på om man säger så. Vi får se hur det blir.


For what it´s worth

Hejcon bejcon! Har haft två helt underbara dagar ute på Hannas land med tjejerna. Vi badade när det var sol och låg inne och kollade på gamla disneyfilmer när det åskade och regnade. Och så har vi haft två väldigt trevliga kvällar med god mat och massa skratt. När jag kom hem idag tog jag en dusch och sedan kilade jag över till Wilma där även Aidaj befann sig. Aidaj som jag inte träffat sedan skolavslutningen! Det var så kul att få träffa henne igen! Aidaj och jag hjälpte Wilma att rensa hennes garderob och tog med oss lite av den hem också, hihi.
Sedan tog jag och Wilma en kvällspromenad runt sofo. Sådana här härliga sensommardagar vill jag ha fler av.

Lollo och jag. Haha, shit vad mycket vi kämpade. Men vi gav aldrig upp och vi lyckades. Vi är bäst. Puss!


Home sweet home

HEMMAAA! Snabbtripp var ordet, vi var ju inte borta alltför länge..hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen fixa lite krubb. Sen kommer Madde och vi ska rensa garderoben, har så himla mycket som behöver slängas! Eftersom min stil har ändrats så mycket så är det väl ungefär hela garderoben som behöver rensas ut haha. Nej nu ska jag ta tjuren vid hornen och köra igång! Puss!
Dagens (dock vid annat tillfälle haha)

Tröja - H&M
Jeansshorts - H&M

Put That A** To Work

GOOODMORGON!
Idag blire dans för min del, sen åker jag till Hannas land! Detta får bli ett mycket kort inlägg eftersom jag har brrråttom! Nästa blogginlägg blir då alltså på torsdag. Ni klarar er säkert tills dess, So long guys!!

Full Up The Party

Hejssvejs goddag Wilma här!
Idag var det ju tänkt att jag skulle hänka med mina kära vänner ut till Hannas land, men eftersom jag gick vidare på min dansaudition (vilket jag verkligen inte hade räknat med) och slutaudition är nu på onsdag, måste jag stanna hemma och öva rumpen av mig! Riktigt kul fast nervöst o svårt som jag vet inte vad, håller just nu på o kämpar med mitt solo. Sen får vi se hur det går, det är iaf satans kul att få va med om nåt sånt här! Sen på onsdag, DÅ åker jag ut till Hannas land för lite party party! Lööööv liife lixom. Nej nu ska jag koka makaroner och fortsätta dansa!
So long!
Denna låt tränar jag till just nu,. sooooft.

Tjarå

Drar ut till Hannas land med Agnes, Lollo och Hanna ett tag. Wilma kommer ut imorgon också. Trevligt! Gick upp lite för tidigt imorse så är ganska trött, men det blir nog bra. Hörs på torsdag!



trött chey


min tunga packning. Herrå.

watch me eat risifrutti


risifrutti XL, keep it gangster.


Vackert.


Jag vill slicka på den.


först måste man hälla över sylten.


Sen ska man röra om tills det ser ut som geggamoja


sen äter man


Gött mos!

Relaxe, take it easy

Hey guys, hemskt vilken stressig dag idag. Träffade Wilma och Hanna för någon timme sedan och fixade en grej sedan har jag packat lite och nu ska jag till tandläkaren. Senare ska jag fixa mig lite och kanske träffa mina kusiner lite snabbt. Sen ikväll blir det Christian Walz på grönan. Jag måste sticka till tandläkaren nu så att jag inte kommer för sent! Puss!

white dress

Nere i Ullared fanns inte bara ullared utan runt omkring fanns lite olika outlet. Jag var inne på mQs outlet och där hittade jag den här söta klänningen. Den är nästan lite för söt för min smak, lite ballerinaaktig sådär. Men den kostade bara 25 kronor. Förstår ni? 25 jävla kronor! Brutalt billigt. Har ingen aning om när jag ska använda den men det kommer väl ett tillfälle någon gång förhoppningsvis.

I was born too late

Kom hem för några timmar sedan från en kväll med Lollo och Agnes på grönan och sommarkrysset. Fast vi tittade inte på hela. Vi gick en kvällspromenad genom stan istället. Mysigt värre. Nu sitter jag på facebookchatten och snackar musik med Manfred. Han tipsade om en rolling stoneslåt som jag aldrig hört förut, nu drogar jag den.
Varför är man inte född några decenium tidigare så man fick vara med om allt det goda inom musikkulturen?








time to go

Har haft en trevlig och färgglad dag på pride med Matilda. Vill ha en sådan flagga bara för att färgerna är så fina. Hade lust att rycka av en från en buss. Aja, ska strax iväg till slussen för att möta upp Lollo och Agnes. Vi ska på sommarkrysset på grönan. Vi kanske är lite sent ute men vi får se.






Bytte till ett svart linne och mina vita levisshorts, kände att det var dags att inviga dem nu. Innan sommaren är slut liksom. Herrå.


6 augusti 2011

Har inte skrivit något om min semestervecka alls och kommer inte hinna göra det just nu heller, jag håller nämligen på att göra mig iordning för en dag med Matilda. Vi ska på pridefestivalen! Kuligt! Så jag får skriva om det sen ikväll eller imorgon eller när jag har tid. Men jag kan iallafall visa dagens outfit som innehåller en ny beatleströja som jag köpte på hm i Helsingborg nu i veckan





HEMMA!

Hallojsan! Jag kom hem för bara några timmar sedan efter att ha suttit i en bil hela dagen. Just nu klingar uttrycket borta bra men hemma bäst mycket bra i mina öron. Jag saknar inte hästbajslukten alls.
Min sysselsättning sedan jag kom innanför dörren har faktiskt inte varit att packa upp. Nej jag har suttit och uppdaterat mig med alla aktuella händelser i världen, eller nja snarare det aktuella händelserna på facebook och bloggar. Haha, men så blir det väl när ens liv kretsar kring sociala medier.
Maria och jag är ju bara för roliga, Jag lyckades pricka in hemfärden exakt samma dag som hon åker till Göteborg och vise versa. Lyckat!


RSS 2.0