F to the friday

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FREEEDAAG!!

Ikväll ska bli en otroligt super duper lugn fredag, bara mysa, kolla, film, käka godis, you name it! Jag är verkligen i behov av det efter denna stressiga vecka. Redan imorgon är schemat fullt igen, ska försöka klämma in en bio mellan det jag redan har planerat. Måste även fixa iordning en duglig outfit till morgondagen, temat är VITT och jag vet IIINTE vad jag ska ha på mig. I-landsproblem... Jaja jag älskar somsagt att vara upptagen och ha almenackan full!
Nu blir det ansiktsmask, nagelfixning och High School Musical tittande! Geek <3333333
Denna "finaminbilden" bjuder jag på, ere freeeedag så ere freeeedag!

Tjingelingen

Jaa ännu en dag av PLUGG. VAD FAN HAR JAG VALT FÖR LINJE EGENTLIGEN? Jag går dans, hallå det ska väl ändå resultera i lite plugg? Näääh, så tyckte inte Kulturama... Skulle ju träffat min kära bloggpartner men det fick vi ju ställa in. Ah nej nu ska jag försöka prata om lite positiva saker i mitt liv, framstår ju som ett plugg-emo..
Helgen kommer iallafall bli grym!, Goodiebagfezt,kick off me dansgruppen, sleepover med Lollo, brunch me tjejorna o träning inplanerat än sålänge! Tror det kommer bli toppen toppen toppen :)
Nu äre väl typ sovdags typ typ, måste ju orka upp imorgon, till min zupernajziga jazzlektion, TAGGA FETT!!
Puss/W



standard


Här sitter jag med två datorer och en kopp te framför mig. Lyssnar på spotify på den ena datorn och försöker starta pottermore på den andra. Det går så jäkla segt! Ska det göra de? Aja, idag skulle jag egentligen träffat Wilma men det sket sig för hon har massa plugg. Så nu ska jag fortsätta geeka mig med mina två datorer. Hörs!

Oh.

RAJTANTAJTAN vad trött jag är!!
Har kämpat med en svenska novell och en engelska uppsats hela kvällen, och är äääääntligen klar! Nu ska jag faceplanta i sängen och somna till Hey Baberiba. MYS.
Helt jävla random, men fett gott...

lalalalala

Idag har jag haft fridluftsdag med kanotpaddling, fågelskådning, freezbegolf och lite annat kul. Normalt sätt så hatar jag fridluftsdagar, men den här har faktiskt varit riktigt rolig. Plus att jag fick sluta tidigt! Yippie! Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Kollat lite that's 70s show och ätit mat. Det känns som jag har flera timmar att döda men det har jag inte. Jag har en svenskaläxa som ska vara inlämnad imorgon som jag inte har börjat på än.

Pick me up

Hallojsgojsmojs!
Jag är ÄNTLIGEN klar med min svenska som jag har suttit med hela dagen. J*vla plugg alltså... Har sjukt mycket kvar att göra men jag är en bit påvägen! Har ju faktiskt två till heela dagar på mig att plugga. Ja nu ska jag slänga i mig lite mat och sen blir det träning. Längtar faktiskt liite efter att få köra skiten ur mig, har inte dansat sen i tisdags! Och med den galet jobbiga fysen vi gör så kommer det antagligen inte att vara några problem, haha. Men jaja NU; MATDAGS!
Åh shittttt, erkänn att man vill dansa?

Det Här Är Värt Att Dö För

Uppe med tuppen idag! Eller iallafall ganska tidigt. Sitter och äter marabou choklad med mangosmak. Det är brutalt gott. Ska måla naglarna nu tror jag. Kanske målar mustasch på Hampus som sover också. Hihihihihi.
Hejdå!

bild från i vintras. Lugg, mörkt hår och mustasch.

LyssnapålåtendenärSJUKTbra

OJJJOJJ vad gör jag uppe, är trött som en aprikos och borde egentligen sova... Ja idag har jag skrattat som aldrig förr, det var längesen jag hade såhär roligt. Tack Elsa, Johannes och Manfred för en sjuuyyyk dag. Imorgon ska jag plugga, göra lite ärenden på stan och sen dans på eftermiddagen. Awesome, och studiedag på både måndag och tisdag är ju inte heller fel. Men. nej. nu. jag. måsta. sova. Puss!


Lööööördag

Mors! Sitter helt ensam hemma och tittar på nyhetsmorgon. Har ingen aning om vad som händer idag. Om det ens händer något idag. Kanske bara kommer städa, plugga matte och skissa klart en grej till bilden. Får se vad som händer. Annars då? Jo, igår var det Veronica Maggio och avslutning på grönan med bästaste vännerna. Det var fint. Speciellt fyrverkerierna. Nu blir det mat. Puss!

Sabina och jag på "mattelektionen" igår. Snacka om att inget blir gjort när man har en macbook framför sig!


After Tonight

Idag är min hjärndöda dag. Jag har suttit och pluggat matte sen klockan sex och har hjärnkaputt, men nu känner jag mig väldans duktig iallafall!
Min dag har varit såå skön, dagen började med idrott och klassen fick sitta typ 5m från skolan och koka blåbärssoppa i massa stormkök  (wtf?) och efter det följde några teorilektioner. Jag och min kära Fatou bestämde oss sen för att stanna kvar i skolan och plugga matte, men det är fan farligt att gå i en estet skola, vårt matteförsök resulterade ju såklart bara i massa dansande.. Jaja imorgon är det dansföreställning, en sväng in till stan och konsert som gäller för mig! VERONICA MAGGIO LIXOM <3 Kommer bli en uuunderbar dag, och jag får äntligen träffa mina tjejor igen!
Nu: sovdags, puss!
Underbara klass,.. HAHAHA ååh Martin <3
Brrrrudar. <3

me and my macintosh

Idag var första dagen jag kände mig hatad i skolan. Ettorna har nämligen fått macbooks och tvåorna och treorna har inte fått någonting. (haha, suck it!) När man gick förbi en tvåa eller trea i korridoren med sin fina macbook, sitt fina tillhörande macbookfodral och en glad min, alltså herre min gud, om blickar kunde döda. Men jag är glad för nu har jag en fin vit macbook som jag kan göra kuliga grejer med! Men tror ni jag har hunnit göra någon kulig grej med den än? Nä! Såklart har min bror tagit beslag på den och sitter just nu och typ spelar in en film..? Eller så pratar han bara med sig själv. Plus att jag har plugg tills imorgon! Så nu blir det plugg! Bye!

Pirates O´hoy

Godmorgon alla etttusenfehundrasjuttio läsare! Hrrrm host...

Idag är det söndag, och jag är faktiskt riktigt glad! Mina dansträningar på söndagar livar upp veckoslutet, egentligen så slösar man ju bort väääldigt stor del av sitt liv när man går och är söndagsdepp. Börja med en aktivitet eller nåt kul att sysselsätta er med på söndagar så blir ju livet så mycket roligare. Hela veckan blir ju tummen upp lixom. Ja jag är iallafall hemma hos Agnes för tillfället och softar, hon ska snart ut men Lollo till hästen och jag ska dra mig hem o packa grejerna. Tänkte (om jag hinner) lägga mig och kolla lite på Pirates Of The Caribbean, det är typ min favoriters favoritfilmer. Johnny Depp är ju bara MUMS. Ja nu ska vi käka frukost, Puss!
Titta vad man kan hitta på Aggis dator...

17 september 2011

Ola! Idag har jag segat rätt rejält. Men om någon timme eller så ska jag träffa Maria, Lollo och Wilma. Vi ska åka till kista galleria. Där händer det grejer! Det är nämligen där blog awards håller till i år. Synd att dem inte kan göra som åren innan. Jag var där förra året och det var sjukligt kul! Men jag antar att dem inte har dem pengarna i år och bloggarna är väl inte lika intresserade heller. Men vi ska iallafall dit för att se Mohombi! Soft!





Kör lite fashion idag med skjorta, fjäderörhängen och kjängor till det.

hejsan

Sitter och väntar på att Miriam ska svara på mobilen så att jag kan möta upp henne och några till. Det är så kallad insparkningsfest ikväll. Jag ska inte "festa" så länge eller mycket. Men jag ska umgås med alla goa människor och ha kul. Jag vet, jag missar The Arks spelning på grönan. Jag har fått det poängterat för mig ett antal gånger.
Och jag hoppas verkligen det är värt det!








Yes, det ska tydligen bli sjukligt kallt ikväll så jag kör på mössa, halsduk och varm tröja.

på mitt visitkort står det Ers Majestät

Jag är ledig idag! Sug på den ni alla som är i skolan! mohaha. Sitter och äter lasagne och lyssnar på Petter. Han är så brutalt jäkla awesome. Snart ska jag kanske åka förbi Wilmas skola och säga hej. Sen kanske jag drar till biblioteket och pluggar lite och sen träffar några klasskamrater. Får se vad som händer liksom. Puss!





Jag och tjejerna såg Petter och September på Gröna lund i våras/sommras

crazy nails

Sitter och tittar på vakna med the voice och äter frukost. En vanlig morgon helt enkelt. Snart blir det skola och efter det blir det förhandsvisning av någon kärleksfilm med mamma. Härlig måndag!



Har målat alla naglar i olika färger. Kände att det behövs lite färg nu på hösten. Nice huh?


Inte nog med det, jag har på mig en blommig klänning idag också. Nej, jag har inte släppt taget om sommaren än.

Its raining men

Ojojoj vad det är gott med blåbärsmuffins! Guds skapelse, sänt från ovan, ovärdelig skapelse you name it. Ja jag sitter iallafall här med min blåbärsmuffins i mitt ny pimpade rum! Har äntligen fått upp lite speglar, tavlor etc! Så nu är det lite mysigare, nu när det blir höst och allt. Fick nyss ett samtal från min käre vän Agnes som har varit på ***gatan och hängt med Oskar Linnros. GANGSTER mina vänner är alltså. Men jag är ju åxå ganska cool, satt typ mittemot en Mange Makers snubbe på bussen. Bara så att ni vet lixom. Min dag har spenderats hos Lollo, där vi har mysatmys och tittat på Stallkompisar (ÄLSKA). Sen bar det av mot Fridhemsplan för dansklass. Eller ja det blev en grrryyym peptalk lektion ist. Det behövdes verkligen! Ja men ja men ja nu ska jag iallafall lägga mig och glutta på film! Tagga skola imorrn som fan :D
Puss!/W.


Take me back,. Pliiizzzz!

fdvgwshaöjsla

SHIT VAD TRÖTT JAG E!!
Idag har jag dansat i 4 timmar och typ eldat upp en mikro. Nu ska jag sova.
MUMS KROATIEN MUMS

den motvillige monarken

Klockan är bara halv tio och jag sitter här och håller på att somna. Vad är det för fel på mig? Kulturpluggandet går ju inte sådär jättebra heller. Har tittat på glee istället. I love glee!
Funderar på att gå och lägga mig snart faktiskt. Eller lägga mig och läsa min bok rättare sagt.

Har inte läst så långt än men den är bra än så länge. Haha.

plugga

Sitter i köket och pluggar kultur och dricker te. I den fränaste men pyttelillaste koppen någonsin. Det är typ bebisstorlek, men det gör inget. Det är bara det att man behöver fylla på lite oftare för det tar slut så snabbt.







Den är så söt för alla figurer är med. Det är ingen i mumindalen som är mobbad liksom.


men hej höst

Nu är det höst. Det är bara att inse. Ska snart ut i regnet och åka till rådmansgatan för att möta min klass. Vi ska på kulturvandring. I regnet. Jippie.





typ fett less på vädret.

Förresteeeen!

By the way folks! Lyssna på detta på högsta volym, swaaaag!

Beautiful Day

Hejshopps!
Jag befinner mig för tillfället i soffan med min älskade mattebok! Den ska dock stoppas undan snart, har pluggat färdigt och ska typ mysa ner mig och köra Jersey Shore maraton, (som den sanna nörd jag är). Idag var en myyycket bra dag, förutom att jag inte koncentrerade mig ett dugg på lektionerna, jag tror inte jag riktigt har fattat att sommarlovet är slut än. Imorrn ska jag skärpa till mig lite, och se fram emot de tre danspassen som väntar på kvällen! Ragga/Dancehall, Streetmix, Popping och Locking (TAGGGAAA!) Jaja nu ska jag röra mig mot sängen, Puss!
Less is more

Today

Vääääääääärsta sovmorgonen idag alltså. Härligt. Efter skolan idag ska jag träffa mina sköna peoples! Har inte sett dem på ett tag så det blir kuligt! Ska äta lite sedan sticker jag till skolan.





Såhär ser jag ut idag. puss och kram!

feathers

Kollar på Idol, det är så jäkla kul. Gjorde två fjäderörhängen igår som har blivit mina nya älsklingar. Visst är dem fina?





On the country side

Helloj helloj helloj!

Jag befinner för tillfället på Björksund och chillar feeeeettt! Det behöver jag verkligen efter två tre veckors nonstop av nya vänner,händelser etc etc. Idag har vi hunnit med lunch o shopping i stan, jag hittade mig ett par haremsbyxor och en danströja. Sen har vi bara tagit det lugnt, vi har bestämt oss för att inte göra nåånting idag, bara vila! Och det gillas :D Hahah vi har hittat lite gamla filmer o krams på datorn som kanske kommer upp sen.. nu blire iaf godis o film!

Puss :D


Hihihihihi gaammaalt.


Lady grinning soul

Vaknade tidigt idag och gick upp och städade. En klapp på axeln till mig. Ska äta och göra mig iordning sedan ska ja och Maria ut på skojakt.

min favoritlåt för tillfället. David Bowie, I love you.

strumpor


Nej jag har inte bilringar, det är tröjan som vill att jag ska se tjock ut. Ok?

Hade brutalt fräna strumpor på mig idag som ni kanske ser. Enda nackdelen var att alla trodde jag var dansare. Jag bah "Men för i helvete din satans jävla kesostjärt jag är och förblir bildochformare hur mina strumpor än ser ut! Nästa person som kallar mig dansare åker på en tjottablängare mellan lysmaskarna och får åka plingplongtaxi till plåsterhuset!" Fast jag sa det lite snällare. Man vill ju inte framstå som värsta psykopaten andra veckan i skolan liksom. Då får man inga vänner. Och föresten var det lite mysigt att få känna sig som en hurtig dansare ett tag.


Ja vi kan väl gå genom eld om du så gärna vill det




Vi stod längst fram på Oskar igår och allt var helt ok liksom. Nämen shit, ni skulle varit där. Det är det ända jag kan säga. Annars då, jo mitt nuvarande levnadstillstånd känns relativt stabilt. Försöker komma in i rutiner och få allt på rätt plats. Hjärnan går på högvarv om man säger så. Men jag är omringad av massa sköna typer som gör allt mycket roligare. Träffade t ex idag min gamla vän Linnea från back in the days och tog en kaffe på café 44. Hon är typ den coolaste och finaste person jag känner. Nu sitter jag och filosoferar lite allmänt och planerar helgen. Mycket ska åstakommas och fulländas på två dagar.


RSS 2.0